CONTESTAREA AVIZELOR PROVIZORII DE RESPINGERE A MĂRCILOR COMERCIALE

Dacă marca comercială depusă la înregistrare nu corespunde cerințelor prevăzute sau corespunde cerințelor numai pentru o parte din clasele produselor și/sau serviciilor solicitate, solicitantului i se trimite un aviz provizoriu de respingere a înregistrării mărcii și i se acordă un termen de 2 luni pentru exprimare a punctului de vedere față de motivele de respingere și/sau prezentarea scrisorii care confirmă acordul titularului dreptului opus de examinare pentru a înregistra semnul solicitat (cu excepția mărcilor identice).

Pentru a evita emiterea avizului de respingere a cererii de înregistrare a mărcii, se recomandă de a efectua o cercetare preliminară înainte de a o depune. Această procedură nu este obligatorie, însă astfel Vă puteți asigura că o marcă similară sau identică nu a fost înregistrată anterior și nu a fost depusă nici o cerere pentru o astfel de înregistrare. De asemenea ca urmare a cercetării preliminare vor fi identificate și alte motive absolute de refuz.

În unele cazuri, unul dintre argumentele suplimentare pentru a depăși refuzul preliminar de înregistrare a unei mărci este de a primi scrisori de consimțământ pentru înregistrarea mărcii de la proprietarii mărcilor comerciale opuse sau semnarea acordurilor de coexistență a mărcilor. Specialiștii Companiei noastre Vă vor ajuta să negociați cu potențialii concurenți și să obțineți documentele necesare pentru înregistrarea mărcii Dvs.

În majoritatea cazurilor, prezentarea unei contestații calificate și bine argumentate sporește șansele de a obține o decizie pozitivă în procedura de înregistrare a mărcii. Mandatarii autorizați ai Companiei de proprietate intelectuală „INTELSTART” au o practică de succes în contestarea avizelor provizorii de respingere a mărcilor comerciale și Vă vor ajuta să depășiți acest obstacol din calea înregistrării mărcii.

PREZENTAREA COMPANIEI INTELSTART >>>

Avantajele noastre:

...

Experiență din 2007

...

Mai mult de 2500 de clienți

...

Profesionalismul și competența specialiștilor

...

Titlul Mandatarul Anului 2010

...

Consultație și expertiza gratuită

...

Confidențialitate

INTELSTART - Organizator al Concursului Național al Mărcilor Recunoscute NOTORIUM
( www.notorium.md )

Pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală:

1.

Completează formularul;

2.

Te contactăm pentru detalii;

3.

Vii la o consultație gratuită;

4.

Semnezi contractul de prestare servicii;

5.

Obții rezultatul dorit;

Aveți întrebări?

Completați formularul și obțineți o consultație gratuită!

Call Now Button