CONTESTAREA DECIZIILOR DE RESPINGERE A MĂRCILOR COMERCIALE

Orice decizie privind cererile de înregistrare a mărcilor poate fi contestată.

Contestația poate fi depusă la AGEPI de către părți în termen de 2 luni de la data primirii deciziei, sau de către persoanele terțe care dețin informația referitor la înregistrarea mărcii – în termenul cuprins între data emiterii şi data înregistrării mărcii.

Compania de proprietate intelectuală „INTELSTART” oferă servicii complexe pentru reprezentarea în Comisia de Contestații AGEPI. Noi vom perfecta materialele contestației, referințele cu privire la acestea și vom reprezenta interesele Dvs. în procesul de examinare a contestațiilor.

În faza inițială, mandatarii noștri autorizați vor efectua analiza și vor întocmi un raport preliminar în baza materialelor prezentate. După aceea, echipa noastră va dezvolta strategia privind apărarea intereselor clientului, care va permite de a atinge eficient obiectivul urmărit.  Noi vom lua în considerare nu doar baza probatoare, dar și riscurile posibile.

Următoarea etapă constă în depunerea unei contestații la Comisia de Contestații AGEPI și reprezentarea intereselor clientului în acest organism. Dacă nu va fi atins obiectivul necesar, avocații noștri vor continua apărarea mărcii comerciale contestate în instanțele de judecată.

În majoritatea cazurilor, contestarea deciziilor definitive de respingere a înregistrării mărcilor comerciale sporește șansele obținerii în continuare a unei decizii pozitive de înregistrare a mărcii. Mandatarii autorizați ai Companiei de proprietate intelectuală „INTELSTART” au o practică de succes în apărarea drepturilor asupra mărcilor comerciale în cazul respingerii de la înregistrare și Vă vor ajuta să eliminați acest obstacol din calea înregistrării mărcii.

PREZENTAREA COMPANIEI INTELSTART >>>

Avantajele noastre:

...

Experiență din 2007

...

Mai mult de 3000 de clienți

...

Profesionalismul și competența specialiștilor

...

Titlul Mandatarul Anului 2010

...

Consultație și expertiza gratuită

...

Confidențialitate

INTELSTART - Organizator al Concursului Național al Mărcilor Recunoscute NOTORIUM
( www.notorium.md )

Pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală:

1.

Completează formularul;

2.

Te contactăm pentru detalii;

3.

Primești o consultație gratuită;

4.

Semnezi contractul de prestare servicii;

5.

Obții rezultatul dorit;

Aveți întrebări?

Completați formularul și obțineți o consultație gratuită!

Call Now Button