CONTRACTE (DE LICENȚĂ, DE CESIUNE, FRANCHISING)

Сele mai frecvente tipuri de contracte din domeniul proprietății intelectuale sunt:

  • contractele de înstrăinare a drepturilor (cesiune);
  • contractele de licență;
  • contractele de franchising;

Perfectarea și înregistrarea contractelor de înstrăinare a drepturilor (cesiune):

Înregistrarea unui contract ce ține de înstrăinarea drepturilor asupra unui obiect de proprietate intelectuală este legat în mod indisolubil de tranzacțiile referitoare la vânzarea unui brevet, a unei mărci, a unui model industrial. Punctul cheie în această problemă este perfectarea competentă a contractului și verificarea preliminară a obiectului înstrăinării.

La încheierea unui contract de înstrăinare a drepturilor, Dvs. transmiteți sau primiți drepturile de proprietate asupra unui obiect de proprietate intelectuală.

Perfectarea și înregistrarea contractelor de licență:

Prin încheierea unui contract de licență, Dvs. acordați sau primiți permisiunea de a utiliza obiectul de proprietate intelectuală. Licențiatorul (persoana care eliberează licența) nu pierde dreptul de proprietate asupra acestuia, iar licențiatul (persoana care primește licența) poate utiliza acest obiect pentru perioada specificată de Părți.

Contractul de licență prevede următoarele tipuri de licențe:

  • licența exclusivă - este acordată doar unui licențiat și exclude posibilitatea ca licențiatorul să utilizeze obiectul drepturilor de proprietate intelectuală în câmpul restricționat de această licență și să emită licențe altor persoane pentru a utiliza acest obiect în câmpul specificat;
  • licența neexclusivă - nu exclude posibilitatea licențiatorului de a utiliza obiectul drepturilor de proprietate intelectuală în câmpul restricționat de această licență și de a elibera licențe altor persoane pentru a utiliza acest obiect în câmpul specificat.

Mandatarii autorizați ai Companiei de proprietate intelectuală „INTELSTART” Vă vor ajuta să elaborați contracte care să țină cont de interesele Dvs., Vă vor oferi consultanță asupra riscurilor, vor lua toate măsurile necesare pentru a înregistra aceste contracte la AGEPI.

Noi Vă oferim o gamă largă de servicii privind elaborarea contractelor ce țin de  obiectele de proprietate intelectuală, inclusiv atunci când aveți nevoie de:

  • asistarea juridică a negocierilor privind vânzarea/cumpărarea obiectelor de proprietate intelectuală, încheierea unui contract de licență, a unui contract de franchising;
  • elaborarea unui contract de licență, a unui contract de transmitere a drepturilor asupra obiectelor de proprietate intelectuală;
  • înregistrarea la AGEPI a unui contract de licență, de transmitere a drepturilor sau de franchising.

Avantajele noastre:

...

Experiență din 2007

...

Mai mult de 3000 de clienți

...

Profesionalismul și competența specialiștilor

...

Titlul Mandatarul Anului 2010

...

Consultație și expertiza gratuită

...

Confidențialitate

INTELSTART - Organizator al Concursului Național al Mărcilor Recunoscute NOTORIUM
( www.notorium.md )

Pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală:

1.

Completează formularul;

2.

Te contactăm pentru detalii;

3.

Primești o consultație gratuită;

4.

Semnezi contractul de prestare servicii;

5.

Obții rezultatul dorit;

Aveți întrebări?

Completați formularul și obțineți o consultație gratuită!

Call Now Button