ÎNREGISTRAREA DESIGNULUI INDUSTRIAL ÎN STRĂINĂTATE

Pentru a obţine protecţie în una sau în mai multe ţări străine, desenul sau modeul industrial (DMI) trebuie înregistrat în fiecare ţară aparte. Aceasta se poate face depunând cereri separate în fiecare ţară vizată sau depunând o singură cerere prin sistemul Aranjamentului de la Haga privind înregistrarea internaţională a DMI. În conformitate cu Aranjamentul de la Haga, cererile de înregistrare internaţională se depun la Organizaţia Mondială a Proprietăţii Intelectuale direct sau prin intermediul AGEPI.

Sistemul de la Haga privind înregistrarea internațională a DMI reprezintă un sistem centralizat de înregistrare, prin intermediul căruia puteți depune până la 100 de desene/modele și să solicitați protecția în 69 de teritorii prin intermediul unei cereri unice, care ar servi pentru invocarea priorității la următoarele depuneri.

Mandatarii autorizați ai Companiei de proprietate intelectuală „INTELSTART” Vă vor oferi consultanță preliminară cu privire la procedura de înregistrare a desenelor/modelelor industriale în alte țări, vor selecta clasa, Vă vor ajuta să efectuați o cercetare documentară preliminară, precum și vor pregăti o analiză și recomandări referitoare la eliminarea riscurilor posibile la înregistrarea desenelor/modelor industriale și vor exercita controlul la toate etapele înregistrării.

Avantajele noastre:

...

Experiență din 2007

...

Mai mult de 3000 de clienți

...

Profesionalismul și competența specialiștilor

...

Titlul Mandatarul Anului 2010

...

Consultație și expertiza gratuită

...

Confidențialitate

INTELSTART - Organizator al Concursului Național al Mărcilor Recunoscute NOTORIUM
( www.notorium.md )

Pentru a-ți proteja proprietatea intelectuală:

1.

Completează formularul;

2.

Te contactăm pentru detalii;

3.

Primești o consultație gratuită;

4.

Semnezi contractul de prestare servicii;

5.

Obții rezultatul dorit;

Aveți întrebări?

Completați formularul și obțineți o consultație gratuită!

Call Now Button